Değerli Meslektaşlarım ve Dostlarım,

Türkiye’deki Estetik Tıp Derneği, 2017 yılında Türkiye’de, İstanbul’da düzenlenecek olan 21. Dünya Estetik Tıp Kongresi (WCAM) için Uluslararası Estetik Tıp Derneği (Union Internationale de Médecine Esthétique) tarafından ev sahibi organizasyon olarak seçilmiş olmanın ve bu etkinliği Medikal Estetik Tıp Derneği (Mestder) ile birlikte organize etmenin gururunu yasamaktadır.

İstanbul, iki kıtaya yayılan etkileyici bir konumdadır. Aynı zamanda Türkiye’nin farklı kültürler arasında köprü görevi görmesini sağlayan benzersiz özelliğini sunar. 21. Dünya Estetik Tıp Kongresi, Çin’den Amerika’ya 29 ülkeyi, 40’tan fazla konuşmacıyı bir araya getirecektir.

Türkiye’deki Estetik Tıp Derneği bu önemli etkinliği Hilton Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirecektir. İstanbul’un kalbindeki konumunu göz önünde bulundurarak, katılımcıların kongre salonuna yürüyüş mesafesinde konaklayarak oturumlar sonrası en rahat şekilde İstanbul’un keyfini çıkarma şansları olacaktır.

Kongrenin tüm oturumlarının yanı sıra, katılımcılar sosyal programların da etkileyici içeriğinden keyif alacaklardır. İstanbul’un benzersiz mekanlarında düzenlenecek olan karşılama kokteyli, gala yemeği ve şehir turları gibi sosyal etkinlikler ile 2017 yılındaki 21. Dünya Estetik Tıp Kongresi organizasyonu hayat boyu unutulmaz bir deneyim olacaktır.

İstanbul, estetik cerrahi dünyasını unutulmaz bir UIME kongresi için gerekli deneyimi ve uzmanlığı sağlayarak sunacaktır.

2017 yılında bir sonraki WCAM için İstanbul’da sizleri görmek ve tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

www.wcam2017.com

Saygılarımızla,